NL EN

Projectleider datacenters

De functie
Ter verrijking van ons diverse team zoeken we per direct op zoek naar een projectleider die ervaring heeft met  werken aan datacenters. Als projectleider behoud je overzicht binnen een of meerere projecten en stuur je andere bouwkundig tekenaars aan. 

Voor deze functie zijn wij specifiek op zoek naar kandidaten die eerder hebben getekend aan datacenters, of projectleider zijn geweest voor datacenter-projecten. Ervaring met Revit is een pré. 

Omdat je als projectleider een belangrijke communicatieve rol hebt, is vloeiend Nederlands spreken en schrijven een vereiste. De complexiteit van deze functie vraagt om zelfstandigheid, zorgvuldigheid en snel kunnen schakelen. 

De functie is per direct beschikbaar, bij voorkeur werk je 32-40 uur per week. Op deze functie is de CAO voor architectenbureaus van toepassing.

Word jij een Mulderblauwer?
Stuur een mail met je CV en motivatie o.v.v. ‘sollicitatie vacature projectleider datacenters’ naar sollicitatie@mulderblauw.nl. Voor vragen mag je ons altijd contact met ons opnemen via 071 - 517 73 11.
Contactpersoon: Esther Boef.

Reageren kan tot maandag 14 december.

Let op: sollicitaties van kandidaten zonder aantoonbare ervaring in datacenters en kandidaten die niet vloeiend Nederlands spreken kunnen wij niet in behandeling nemen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.