NL EN

Het team

Ons team bestaat uit een groep enthousiaste mensen met de ambitie om steeds op zoek te gaan naar de meest optimale oplossing voor iedere opgave. Alle aanwezige disciplines werken op een professionele manier samen aan uiteenlopende projecten. De kern van ons bureau ligt in het familiegevoel, waarbij openheid en betrokkenheid een belangrijke rol spelen. 

 


We koesteren deze familiecultuur, ongeacht het aantal mensen. We vieren belangrijke momenten, elke dag lunchen we gezamenlijk en vaak sluit een gedreven potje tafelvoetbal de dag af. Om deze cultuur te ondersteunen, vinden we het belangrijk dat onze medewerkers een scala aan werkzaamheden beheersen en in de gelegenheid worden gesteld om zich continu te ontwikkelen. 

Waar we goed in zijn

Mulderblauw is werkzaam op het gebied van utiliteitsbouw, woningbouw en interieur. Momenteel werken we aan diverse ontwerpen voor hotels, distributiecentra, woningbouwprojecten en interieuropgaven in Nederland en andere delen van Europa.

Onze specialisatie ligt bij hotels, distributiecentra en herbestemming. De afgelopen jaren hebben wij met de oplevering van meer dan vijftien herbestemmingsprojecten veel ervaring opgedaan in het ontwerpen voor hergebruik van gebouwen. Door deze opgedane kennis en ervaring kunnen wij ons specialist op dit gebied noemen.

 


Bij onze projecten is het van toegevoegde waarde dat wij exterieurs én interieurs ontwerpen. Dit doen we zowel voor “hard branded” als “soft branded” merken.

Met onze ontwerpen leveren we een positieve bijdrage aan de maatschappij. Door een voortdurende dialoog tussen opdrachtgever en ontwerper en constante aandacht voor de sociale aspecten van ontwerpen, komen we tot doordachte gebouwen. Slimme gebouwen die zijn toegespitst op de gebruikers en hun toekomst. Geen vergezochte concepten, maar inventieve ontwerpen waarbij we mensen en functies samenbrengen.

Aanpak en ervaring

Op het gebied van hotel ontwerp heeft Mulderblauw zowel kennis en ervaring op het gebied van architectuur als interieurontwerp. Wij hebben ontwerpprocessen doorlopen van hotelformules van InterContinental Hotels Group, Marriott, Accor en Hilton, drie van de zes grootste hotelketens van de wereld.

Naast het grote aantal gerealiseerde projecten in Nederland heeft Mulderblauw gebouwen opgeleverd in België, Frankrijk en Italië. Voor deze projecten werken wij altijd samen met een lokale architect om de opdrachtgever optimaal te kunnen bedienen.

Elke opdracht wordt vanuit een eigen perspectief bekeken, waarbij de dialoog met de opdrachtgever, de adviseurs, de medewerkers én de maatschappij centraal staat.
 

 


Wij werken/tekenen met het programma ArchiCad. Wanneer dit ondersteund wordt door opdrachtgever en samenwerkende partijen, gebeurt dat in een BIM-model om de samenwerking optimaal te laten verlopen.

Onze mensen worden constant getraind om iedere nieuwe ontwikkeling op het gebied van software en relevante techniek eigen te maken. Daarnaast leren wij voortdurend van elkaar door samen te zijn. Door het delen van kennis en door elkaar te inspireren kunnen we kwaliteit hoog houden en worden nieuwe ideeën geboren.

Dankzij onze ruime ervaring over de gehele breedte van een project - van eerste schets tot en met de oplevering - wordt Mulderblauw vrijwel voor iedere opdracht voor alle fasen van het project ingeschakeld.
 

Mulderblauw architecten is opgericht in 1988 en opereert sinds 2008 volledig onder leiding van Robert Mulder.