NL EN

QO sleept FRAME-publieksprijs in de wacht

Met trots kunnen wij zeggen dat QO Amsterdam op 20 februari de FRAME People’s choice award heeft gewonnen in de categorie Sustainability! Tijdens het jaarlijkse ‘Awards Dinner & Show’ tijdens Frame Lab werden awards in de verschillende categorieën op feestelijke wijze aan de winnaars uitgereikt. 

De FRAME awards zijn prestigieuze internationale awards voor ’s werelds beste interieurprojecten, waarbij het menselijke aspect een belangrijke rol speelt. In totaal zijn er 34 prijzen, onderverdeeld in de categorieën Spatial, Executional, Societal en Honorary awards.     

Bij het ontwerp van QO Amsterdam is uitgegaan van de wensen van de kosmopolitische hotelgast van de 21e eeuw: alle luxe en comfort en met zorg voor de planeet.

 We zijn dan ook erg trots dat het publiek het QO heeft gekozen als beste project binnen de duurzaamheidscategorie!

Naast de FRAME Awards heeft het QO in november ook een AHEAD award mogen ontvangen voor ‘Best Urban Hotel - Newbuild’, en woensdag 10 oktober ontving het hotel de Hotel Property Award 2018.

QO Amsterdam is een gezamenlijk ontwerp van Mulderblauw, Paul de Ruiter Architects en Arup, in opdracht van Amstelside BV. Het project is uitgevoerd door de partijen JP van Eesteren, Croonwolter&dros en 4Building.

Klik hier om meer te weten te komen over QO Amsterdam.