NL EN

Pasklaar rondleiding Staybridge Suites in Den Haag

Todays Brew
Todays Brew

Op dinsdag 19 november organiseert het HaAC een ‘Pasklaar’ in het door Mulderblauw ontworpen Staybridge Suites The Hague - Parliament. Deze avond zullen twee architecten van Mulderblauw die aan dit project hebben gewerkt de bezoekers meer vertellen over het ontwerp. 

Het HaAC organiseert iedere maand een rondleiding door een recent opgeleverd gebouw of een interessante plek in Den Haag. In deze reeks ‘Pasklaar’ wordt in gezelschap van de architect een gebouw bezocht en besproken. 

Deze rondleiding door Staybridge Suites is vrij toegankelijk, aanmelden is hiervoor niet nodig. De inloop is om 17.30 uur en de rondleiding door onze architecten begint om 18.00 uur. Meer informatie over deze rondleiding is te vinden op de website van HaAC

Staybridge Suites The Hague - Parliament is een extended stay hotelconcept, met 101 zogeheten suites. Het hotel is gesitueerd in 3 gebouwen met belangrijke historische waarde, waarvan een van de gebouwen een monumentale status heeft. Het ontwerp is gericht op het aanlichten van de bestaande kwaliteiten en het respectvol toevoegen van elementen die het historische karakter versterken.

Klik hier om de volledige projectbeschrijving van Staybridge Suites The Hague - Parliament te lezen.

 

Fotografie door Today's Brew